Марго Робі продюсуватиме фільм The Sims, заснований на культовій грі

Продюсерська компанія LuckyChap, співзасновницею якої є Марго Робі, працюватиме над повнометражним фільмом The Sims, заснованим на культовій комп’ютерній грі-симуляторі. Про це пише Variety. 

  • Electronic Arts, яка видала гру, також буде залучена до творчої та продюсерської роботи. Акторський склад поки не визначили. І не відомо, яка студія отримає права на цей фільм. 
  • Очікується, що сценарій до фільму напише Кейт Геррон, режисерка першого сезону серіалу «Локі», та Брайоні Редмен. Разом вони працювали над сценарієм першого епізоду для нового «Доктора Хто» від BBC.
  • LuckyChap заснували у 2014 році Марго Робі, Том Акерлі, чоловік зірки, та Джозі Макнамара. Раніше вони випускали такі стрічки, як «Я, Тоня», «Хижі пташки», «Солтберн». А після успіху «Барбі» LuckyChap працюватиме над повнометражним фільмом разом з Роєм Лі та Мірі Юн з Vertigo Entertainment.

The Sims – це одна з найбільш продаваних франшиз відеоігор усіх часів. Вона розійшлася накладом понад 200 мільйонів копій з моменту її першого виходу у 2000 році. Гра дозволяє користувачам керувати віртуальними «сімами», задовольняючи їхні потреби та імітуючи їхнє життя: ходити на роботу, знаходити кохання та створювати сім’ї.

Попри те, що гра є «пісочницею», у різних версіях з’являються постійні персонажі: загадкова родина Готів, заможні Ландграаби, проблемні Панкейки, заплутані у стосунках Каліенте тощо. Ми можемо лише припустити, що сюжет фільму може розвиватися навколо когось із них.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук